вівторок, 27 квітня 2010 р.

Електронні бібліотеки на сьогодні набули значного поширення. І це зрозуміло, адже вони економлять наш час, допомагають швидше знайти літературу, бажану книгу відповідного жанру(головне знати де шукати, вміти це робити). Користувач має змогу не лише прочитати книгу он-лайн, а й скачати її, купити, якщо потрібно. Читачі можуть також постійно слідкувати за новими надходженнями книг.
Електронні бібліотеки - це зручний вид сервісу і, можливо, в майбутньому вони повністю замінять звичайні бібліотеки. Але чи потрібно це нам? Чи не краще і приємніше взяти до рук книгу - чийсь шедевр, погортати її, поринути в художній світ, який створив письменник? Яким би не було майбутнє, прогрес, а ми не маємо права забувати минуле, і просто повинні цінувати, любити книги, друкувати та читати їх.

3 коментарі:

  1. На мою думку електронні бібліотеки це зручний спосіб знайти потрібну інформацію не виходячи з дому.Але виходячи з власного досвіду не завжди знаходиш те що потрібно,а в звичайній бібліотеці більша вірогідність знайти те що потрібно. Поповнення електронних бібліотек триває, і в майбутньому можливо всі книги які знаходяться в звичайній бібліотеці ми зможемо знайти у електронному вигляді.

    ВідповістиВидалити
  2. Звісно приємно тримати в руках книгу і відчувати її запах тощо. Але давайте будемо йти в ногу з розвитком електроніки!

    ВідповістиВидалити